Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις αναφερόμενες μεθόδους:

Πληρωμή κατά την παραλαβή – αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την παραδοσιακή μέθοδο, η παραγγελία σας παραδίδεται στον χώρο σας από το πλησιέστερο Courier της Γενικής Ταχυδρομικής και εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στο άτομο που σας παραδίδει την παραγγελία.
(Ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας)

PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, VISA, Visa Debit, MasterCard, Mastercard Debit, Visa Electron, American Express και Maestro JCB.

Πραγματοποιόντας  μια αγορά με PayPal, ο αριθμός της πιστωτικής ή χρεωστική σας κάρτας δεν αποκαλύπτεται ποτέ και με κανένα τρόπο στο κατάστημα ή την ιστοσελίδα από την οποία κάνετε την αγορά.

Ομοίως, για να συνδεθούμε στο λογαριασμό και να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε πληρωμή, μεταφερόσαστε στην ασφαλή σελίδα του ίδιου του PayPal. Έτσι η επιχείρηση από την οποία πραγματοποιείτε την αγορά δεν έχει επίσης καμία πρόσβαση στον κωδικό σας του PayPal.

Μεγαλύτερη ασφάλεια

Ενώ το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι σε γενικές γραμμές ασφαλές – εφόσον είσαστε φυσικά προσεκτικοί στις σελίδες που επιλέγετε – το PayPal αυξάνει σημαντικά την ασφάλειά μας.

Μεγαλύτερη ευκολία

Για οποιαδήποτε αγορά μέσω PayPal, αρκεί να θυμόμαστε το email με το οποίο κάνατε εγγραφή στην υπηρεσία, καθώς και τον κωδικό σας του PayPal.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας, όπως ο αριθμός, η ημερομηνία λήξης και το CCV – οι αριθμοί στο πίσω μέρος – είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό, και δεν χρειάζεται καν να βγάλετε την κάρτα από το πορτοφόλι σας.